За Нас

Добре дошли в нашия онлайн магазин! Тук природата заема главна роля, защото нейната сила е безкрайна!

Всички продукти, които ще откриете, избрахме старателно, за да сме сигурни в тяхната натурална сила и ефективност, за да живеем по-добре във все по-забързания и напрегнат живот. Всяка хранителна добавка, която ще откриете в нашия онлайн магазин, ни приближава една стъпка по-близо до природата, а оттам и до по-добро качество на живот.  Без значение дали сте спортист или просто човек, който иска да живее добре, продуктите, които ще откриете при нас са ключ към здраве, дълголетие и сила.

Откъде започна всичко?

Генезисът на vitalis.bg започва със страст и амбиция – онлайн магазин, създаден с истинско лично отношение. За нас хранителните добавки и витамините не са просто продукти, а част от нашия начин на живот. Ние сме достигнали до заключението, че хранителните добавки са ключът да сме по-здрави, да живеем по-добре и най-важно, да се чувстваме здрави, физически и психически.

Нашият екип комбинира силата и опита на спортисти, кинезитерапевти, лекари и хора, които искат да живеят по-добре със силата на природата. Ние не сме просто търговци на хранителни добавки, а хора, които се интересуват от последните научни изследвания и открития в сферата на натуропатията, билколечението и ефектите на различните вещества върху човешкото тяло. Затова постоянно надграждаме нашата гама от продукти, за да предоставяме само най-доброто!

За нашите продукти

Произходът на нашите продукти е ключов – те идват директно от утвърдения испански производител Hivital. Ние сме единственият дистрибутор за българския пазар.

Всички хранителни добавки се произвеждат в съответствие с най-високите стандарти за качество, удостоверени със сертификат ISO 9001:2015 и Veritas GMP сертификат за най-добри производствени практики. Всички наши продукти отговарят на законовите разпоредби в Испания и в България и са регистрирани и одобрени от Българската и Испанската агенция по безопасност на храните.

Ние вярваме, че всеки български потребител има право на високо качество без компромиси, особено когато става въпрос за неговото здраве. Това определя и нашата мисия да осигурим отлично качество на оптимални цени. С постоянни наличности и непрекъснато разширяваща се гама от продукти, се стремим да задоволим високите изисквания на всеки български клиент. 

Благодарим ви за доверието и подкрепата, които ни вдъхновяват да продължим напред в нашата мисия за здравословен и пълноценен начин на живот.

Най-добро съотношение цена/качество

Директен внос от Испания

Оптимални концентрации

Натурални суровини

Сертифицирано качество

ISO 9001:2015 & GMP

Shopping Cart
Scroll to Top